Ska de bli rockstjärnor, eller...?

Thelbackens första rockband någonsin (tror jag i alla fall) såg dagens ljus i kväll.
Det består av Storebror på gitarr och sång, Lillebror på sång, FilipN på trummor och Pappan på melodica.
Det lät riktigt rivigt när de rockade loss på ett c-ackord (eller var det ett g kanske... vet inte så noga, men de har bara hunnit lära sig ett ackord ännu i alla fall, så de höll sig till det) i deras nykomponerade låt som ännu inte fått något namn. Bandet däremot döptes snabbt till "the Dash band" efter en av superhjältarna i filmen "Superhjältar" !

När Filip gått hem gick de över till att köra några covers. Det blev "För kung och fosterland" och Martin Stenmarks gamla slagdänga "Las Vegas" och då såg det ut så här

Där kan ni också se grabbarna samt kusin Signe när vi var på Disney on Ice i Globen i lördags. Mycket trevlig föreställning, även om den uppskattades mest av den yngre generationen i vårt sällskap. Papporna passade till och med på att sova en stund i slutet av första akten :-) Men, som sagt, alla barnen gillade det hela. Särskilt roligt tyckte Lillebror att det blev när han fick inhandla ett Buzz Lightyear-svärd i pausen. Det användes filtigt som gitarr under andra akten ;-)

För övrigt så har Mormorn kommit hem från sjukhuset idag där hon har tillbringat helgen. Hon snubblade på hallmattan i fredags kväll och slog armbågen ur led. Inte kul, men nu har hon armen i ett supersnyggt paket (tror jag i alla fall. Har inte sett det ännu, men jag chansar på att det är snyggt. Varför skulle de göra fula paket?) och får vara sjukskriven i sex veckor. Kram kram till dig från oss!

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0