Utflykt - igen

Grillkorv, Ballerinakakor, plättar med sylt, pastasallad och massor av mackor. Det är var vi lever på i dessa utflyktstider. Nyss hemkomna från Storebrors skolresa till Stall Stråtjära samt Sagberg i Holmsveden. Strålande sol, varmt och skönt och vindstilla. Mycket trevligt med andra ord. Känner mig sådär härligt sommar-smutsig och sträv i ansiktet som man gör efter att ha varit ute i solen en hel eftermiddag. Trött i benen också. Att knata 1 kilometer uppför ett berg på en knagglig stig med Lillebror i släptåg och matsäcken på ryggen tar på krafterna. Men det gick fint och det var värt mödan. Väl uppe på toppen kunde man krypa omkring i Tjuv-Jons grotta (vilket jag INTE gjorde. Får smått panik bara av att kika in i sådana där trånga, mörka utrymmen. Huu!) och sedan smaska på matsäcken och titta på utsikten. Trevligt trevligt, men nu är jag trött på utflykter och jag tror det är ett utflyktsuppehålla på ett par veckor nu innan det är dags för en tur till Ålsjöstugan med dagis. Om vi inte får för oss att göra en "jamen-det-är-ju-sånt-fint-picknick-väder"-utflykt någon dag förstås. Som i lördags. Då käkade vi matsäcken i Långbrosbone i Trönö med kusinerna.
image117

Kusin Signe hade med sig såpbubblor. Syns att hon har rötterna i Trönö, eller hur?! Det är bara där man har mössan på det där viset :-) hihi!
image118

image119

Det här hittade vi precis där vi hade picknicken. Undrar varför man har hängt upp en badmintonracket, en kapsylöppnare i ett snöre och en sån där resår-krok (eller vad det nu kan heta) på en pinne i skogen... Finns det någon mening med att de hänger i just den ordningen? Någon som har en idé?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en fin kväll :)

2008-05-27 @ 21:59:38
URL: http://sannawiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0