På hemlig resa

Grabbarna och kompis EricP fick åka på hemlig resa idag. Jag och Erics mamma hade bokat in en liten utflykt. De enda de visste var att det skulle ta ungefär en timme att åka med bil och att de aldrig hade varit där förut. I morse vid frukosten var gissningarna många. Lillebror gissade på Legoland eller kanske Turkiet. Storebror var övertygad om att det var Skara Sommarland eller Kålmårdens djurpark. Relativt bra gissat, men dock inte helt rätt. Vi åkte istället till Jungle City Lekland i Gävle. Ungefär samma koncept som Buspalatset i Hudiksvall dit vi var för några veckor sedan. Mycket skoj för barnen, och gott fika för föräldrar. Det var mycket trevligare och mer ombonat i Gävle, men på fikafronten vinner Hudiksvall. 15 kronor för en kopp kaffe utan påtår och ett vanligt glas vatten ville de ha 10 kronor för!! Herregud! Är det inte förbjudet att ta betalt för kranvatten? I Hudik får man dricka hur mycket vatten man vill. Gratis! Och det ingår påtår. Dessutom var fikabrödsutbudet inget vidare i Gävle heller. Bara delicatobollar, muffins och munkar, godis (MASSOR av godis) samt glass. Mackor fanns, enligt menyn, bara vid vissa tillfällen. Undrar vilka tillfällen det var..? Skulle hur som helst gärna ha köpt en frukt eller något mindre sött till barnen. En vanlig ostmacka eller något.
Nåja, summerar man det hela så var det ett rätt så trevligt ställe trots allt. Och grabbarna var nöjda och glada när vi styrde hemåt igen.


Kommentarer
Postat av: Martina

Hej hej =) vi har åxå vart där, vi gick in på toa och drack vatten =) hahah snacka om snåla! men som sagt, hutlöst att ta betalt för vanligt kranvatten. Annars tycker jag det var rätt prisvärt med inträde och så, vi var där i somras på en riktigt solig dag vilket gjorde att vi var själva där förutom en annan familj! lyx tyckte Freja och hennes kompis =)



KRAM KRAM

2008-10-29 @ 21:49:16
URL: http://martina1984.blogg.se/
Postat av: Martina

klickade på länken, tror inte att det var samma lekland nu när jag kollar på deras hemsida. Det leklandet vi var på låg på brynäs precis bredvid Gevalia, där fick de vuxna leka tillsammans med barnen på alla aktiviter. Var ni på det som ligger vid max eller?

2008-10-29 @ 21:50:55
Postat av: Anonym

http://leklandgavle.se/Bildgalleri/tabid/55/Default.aspx länken ville inte vara med först =)

2008-10-29 @ 21:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0