Steget

Vi ska ha stegtävling på jobbet.
Det innebär att alla har fått varsin stegräknare och under åtta veckors tid, med start nästa vecka, så ska vi försöka gå så mycket som möjligt och förhoppningsvis kamma hem fin fina priser på www.steget.se

På vårt jobb går vi i vanliga fall inte alls särskilt mycket. Att masa sig upp för trappan till tredje våningen kommer man inte undan (om man inte vill åka i den mycket opålitliga hissen förstås, men det är det faktiskt ingen som vill), men ska man röra sig inom det rum där de flesta av oss sitter och jobbar så åker man kontorsstol :-) Oftast i alla fall...Eller nä... eller jo... fast inte jämt... men det händer, det gör det :-)

Hur som helst... Nu jäklar ska det bli andra bullar. Man tävlar mot andra företag i samma bransch, och det är ju bra. Skulle vi tävla mot personalen på ICA Alen t ex, så hade vi nog inte så stor chans, men nu ska vi alltså fajtas mot andra kontorsfolk, datanördar och slöfockar.
Kom just på att jag kanske måste instifta ett internt veckopris på YourVoice, om och utifall att vi mot all förmodan inte skulle kamma hem några priser. Men det gör vi ju så klart. Något annat finns ju inte på kartan.
Vi SKA vinna

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0