Hos frisören

Grabbarna har varit hos frissan idag. Storebror bläddrade i frisyr-tidningar medan han väntade på sin tur och hittade en supersnygg som han visade upp för frisören. Hockeyfrillan som han har envisats med ett bra tag nu är därför ett minne blott. Mamman och Pappan hurrade lite diskret där de satt i soffan och väntade :-) Lillebror ville såklart också ha en tidnings-frisyr, men har man massor av ljust lockigt hår är det inte så himla enkelt att få till spretiga, platta och gärna mörka frisyrer. Lillebror var MYCKET besviken över detta faktum och hotade ett tag med att ta sitt pick och pack och promenera hem ensam UTAN att bli klippt om han inte kunde få en sån där snygg spret-frisyr. Men när det väl var dags så tog han sitt förnuft tillfånga. Det är trots allt rätt jobbigt när luggen hänger ner i ögonen. Särskilt så här på vintern när man måste ha mössa på sig, så litegrann i luggen fick frissan klippa. Och lite på topparna också, men bara om han fick färg i också. Klart han fick - orange sprayfärg lite kors och tvärs över håret. Mycket snyggt :-)

Grabbsen var för övrigt väldigt underhållande under sina respektive klippningar. Stackars frisör-Ingela hade svårt att hålla sig för skratt mellan varven. Lillebror berättade bland annat om hur det var när tomten dök upp på julafton "Den ena hade likadana vantar som Pappa och den lilla tomten var misstänkt lik Storebror", samt att " Mamma tycker det är så himla jobbigt med alla saker som hon måste göra på jobbet för hon blir så trött av det." Storebror avhandlade både hur man gör för att bli ihop med tjejer samt diverse olika tvspels-trick.

Och här skulle det nu ha funnits en bild på Storebror i sin nya frisyr (hann tyvärr inte ta någon bild på Lillebror eftersom han inte blev klar innan jag skulle dricka vin på Synsam!), men jag orkar inte gå ner och hämta mobilen. I morgon kanske.

Go natt!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Ha ha dom är härliga barnen!! Men jag kan alltid byta Helena om du inte vill åka till Stockholm!! Hihi, nej skojsar bara ha det så trevligt!!

2009-01-22 @ 09:31:15
URL: http://www.freewebs.com/pippsan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0