Svininfluensa the light version

Storebror hade en släng av svininfluensan i morse. Det var riktigt, riktig allvarligt ett tag. Han satt på toaletten och stånkade och pustade, snyftade lite och jämrade sig en aning. "Jag kommer att döööö! Jag har sååååå oooooont".
Mamman och Pappan försökte vara ordentliga och ansvarsfulla föräldrar och ställde lite frågor som "Var gör det ont? Hur lång tid har du kvar?" och så vidare. Mamman var riktigt nära att ringa ambulansen ett tag, men det tyckte inte Storebror var nödvändigt, så vi beslutade att vänta en aning med det. Han lade sig i soffan en stund och fortsatte jämra sig.

Mamman och Pappan vet av erfarenhet att Storebror+svårt att somna+kliva upp tidigt och gå till skolan=ont i magen. Men han verkade ju ha riktigt ont den här gången och det skulle ju inte kännas riktigt bra om fröken ringde och berättade att Storebror tyvärr hade dött stora ont-i-magen-döden under mattelektionen och vi hade tvingat iväg honom till skolan trots att han jämrat sig så väldigt. Nej... det vore verkligen inte bra. Man måste ju lyssna på sina barn och ta dem på allvar, så tillslut bestämde vi att det nog var lika bra att han stannade hemma. Och tänka sig, som av en händelse, så gick det magonda över bara några minuter efter det att vi ringt till skolan. Mäh!! Hur konstigt som helst...

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0