Konstaterande

Så här första dagen efter semestern så kan man konstatera följande:

1. "Trasigt" har varit lite av ett tema sommaren 2010. Först var det båten, sedan matberedaren, luftkonditioneringen i en av bilarna och sedan micron. (Rackarns vad beroende man är av micron förresten! Det går ju för bövelen inte att tillaga något alls utan minst 12 timmars framförhållning!)

2. Växtligheten har varit ymnig, både för odlingarna (sex stycken gurkor och ett ännu okänt antal tomater har/kommer inom kort att skördas trots total avsaknad av de berömda "gröna fingrar" man så stort måste ha) och för barnen. Att barnen har växt märker man t ex när de ska åka på terminens första fotbollsträning och 32:orna knappt går att få på fötterna och de snygga Barcelona-kläderna som satt som en smäck på senaste träningen, plötsligt sitter som ett korvskinn! Augusti kommer att bli en dyr månad... Kanske man skulle satsa på gårdsförsäljning av hemodlad gurka och tomater för att få det att gå ihop :-)

3. Och när vi ändå är inne på ätbara saker så har sommarens måltider allt som oftast bestått av något grillat kött samt couscous modell Large. De vanliga, pyttesmå couscous-grynen kan ni glömma. Large ska det stå på paketet! Så mycket godare! Mmmmums! Provade även pärl-varianten, men näe. Large! Hoppas ni antecknar noga.

Det finns säkerligen en hel massa andra slutsatser dra och konstateranden man kan göra, men jag tror det räcker så här just nu.

...och jag sitter inte alls och slösar bort flera minuter på att blogga istället för att fixa de där jobbgrejjerna som jag hade bestämt mig för att göra ikväll. Nääähähäärå!
Eller jo. Kanske

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0