En dålig affär

Om man har lovat sin son en ny skateboard så låt honom för guds skull köpa den på nätet!! Krångla inte och kom med vuxen-kommentarer som "Om jag ska köpa en skateboard till dig för 1000 kronor så vill jag ju veta att det är en riktigt bra skateboard" och "Det måste ju vara bättre att köpa en i en affär där personalen kan hjälpa till så du får en som passar dig". Inget sånt!!!
Det som händer är att du måste ägna en lördag åt att åka till en skateboardaffär (bor man i Söderhamn ligger den närmaste i Gävle, vilket är 7,5 mil bort). Personalen kan måhända vara väldigt trevlig och väldigt hjälpsam, men det blir väldigt mycket dyrare än att köpa en på nätet.
Förutom att brädan kostar 1500 kr istället för 1000, så kan det tillkomma diverse kringkostnader som t ex 300 kr i inträde på JungelCity Lekland (muta för att Lillebror skulle hänga med), 150 kr för ett gäng french hot dogs och lite godis (barnen kan råka bli hungriga innan man ens kommit halvvägs, så man måste nödproviantera), 8 kr för parkering (ok, inget att bråka om kanske), samt 200 kr för pizza senare på kvällen eftersom man är för trött för att laga mat. Lite bensinkostnader på det också så slutar kalaset på drygt 2000 kronor.
Som sagt: Krångla inte. Låt sonen köpa en bräda på nätet!!!

Fast sonen blir förmodligen väldigt nöjd med sin nya bräda och det är ju bra :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0