Gotland

Klanen Karlsson har varit på Gotlandssemester en vecka och under den tiden hunnit med både det ena och det andra. Vi har t ex helt ofrivilligt råkat tömma husbilens vattentank lite här och var. Upplevt spänningen när dörren till husbilen flög upp medan vi körde på motorvägen. Ännu lite mer spännande blev det när vi parkerade och glömde lägga i både handbroms och växel. Wohahaha! Ja och sedan var det ju den där dagen när husbilsskrället totalt vägrade att starta också... Farfarn försökte. Vaktmästaren på campingen försökte. Assistanskåren försökte, men nejdå. Inte ett liv i motorn. Så vi fick försöka vänja oss vid tanken på att bli av med husbilen tidigt nästa morgon och hade så smått börjat utforma en plan för oss själva och packningen när Farfarn plötsligt fick en snilleblixt som löste problemet. Det fanns två nycklar. Använde man bara den riktiga nyckeln så startade motorn på ett kick! Hehehe...Lätt som en plätt :-) Ok, vi missade en dag och därmed blev det ingen tur till Fårö, men vi lyckades definitivt liva upp stämningen för en hel del campinggäster som hade fullt sjå med att spana in våra bestyr och det får man ju ändå se som något bra :-) Gissar att det kommer att pratas om norrlänningarna i den turkosa husbilen en lååång tid framöver på Tofta Camping.
Vi drog vidare mot metropolen Slite där det ryktades om en nybyggd skateboardpark på torget. Mycket bra ställe. Och genomtänkt på alla sätt och vis. Jag menar, har man till och med tänkt på att det nog är bra med en pub på lagom tittavstånd från parken där trötta (och pinsamma) föräldrar och farföräldrar kan pusta ut efter dagens bestyr medan barnen far runt som tokar i parken, då har man tänkt till ordentligt! Micket, micket bra!!
Kneippbyn var en riktig hit med både sommarland och vattenland. Visby var fullt av kändisar och annat folk (Almedalsveckan you know) och Tofta var så bra att vi, trots missödet tidigare i veckan, vågade oss tillbaka sista dagen innan vi styrde hemåt igen.
Ja, det var det det. Nu väntar nya äventyr. Ska bara arbeta mig igenom tvätthögen först så packar vi nog och drar vidare. Lite sol och bad på Högharet väntar!
:-)

Kommentarer
Postat av: Heidi

Som vanligt fullt upp när Heson är i farten! Som det skall vara också :-)

2011-07-12 @ 16:21:07
URL: http://www.heidihoo.se
Postat av: Lillemor

Haahihihhiooo, ja jag säger då det. Tur att du/ni fins Helena så jag får förgylla dagen. Jag ser hela sceneriet framför mig och tänker: detta skulle lätt kunnat vara jag/vi. Det är precis sådana händelser som gör att ni inte kommer att glömma årets semestertur. Tänk va tråkigt om allt bara flytit på.

2011-07-15 @ 12:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0