Besvärliga lekar

Lillebror hade haft en rätt jobbig dag i skolan idag. En kille i klassen hittade på en lek som i stora drag gick ut på att han var en väsande orm. (Vad de övriga barnen hade för roller i leken är oklart) Lillebror är inte vidare förtjust i ormar och hade gärna lekt något annat istället. Dessutom var det tröttsamt för öronen att lyssna på när killen sade "ssssssss" hela tiden. Men Lillebror är inte den som protesterar utan gjorde istället sitt bästa för att komma undan. Bland annat tog han med sig en hink ut i skogen och plockade lite skräp. Låter ju i mina öron mycket tristare än att leka orm, men det funkade tydligen för Lillebror...

Lite senare under dagen hade orm-killen kommit på att han istället var någon slags maskin. Man kunde trycka på olika knappar på maskinen och då transformerades han till en sak som började på den bokstav som fanns på knappen. Det tyckte Lillebror var en rätt ok lek.
"Bäst var när man tryckte på S-knappen för då förvandlades han till smält glass och låg bara alldeles stilla på marken. Det var skönt så jag fick vila öronen en stund."
:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0