På promenad bland gator och tomtar

Det här är nog den intressantaste av de få bilder jag faktiskt tog på Lanzarote. Den föreställer Lillebror under en skylt med hans namn på, samt en sprucken vägg där man med lite fantasi kan se en bild av Afrika (den grå fläcken mellan Lillebror och skylten - för den som saknar fantasi).

Det intressantaste med bilden är egentligen det som hände sekunderna efter det att den togs. Lillebror och jag gick vidare åt höger samtidigt som vi pratade om hur det känns att heta "Gata" i förnamn (Calle = Gata på spanska för den som saknar kunskaper i det spanska språket). Tio steg längre bort låg det en märklig liten trädgård med massor av kryddväxter blandat med små porslinstomtar, gamla lastpallar och skrotbilar. Ett par steg längre bort ändå stod det en stolpe.

Ja, ni kan ju tänka er själv... Om man är fullt upptagen med att titta på en trädgård full av små porslinstomtar kan man omöjligt ha koll på var spanjorerna har valt att placera sina stolpar.
Resultat: en blåslagen Heson, en gapskrattande Lillebror och en helt oberörd stolpe. Vad porslinstomtarna gjorde uppfattade jag inte. Gissar att de också skrattade åt den tokiga turisten

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0