Klädshopping

Storebror ville inte ha några nya kläder till skolavslutningen. "Ett par gamla jeansshorts och vilken tröja som helst duger väl?" Dessutom var han övertygad om att de gamla slitna gympadojjorna skulle vara pricken över iet i den outfiten. Mamman kände sig mer tveksam...

Lillebror ville inte heller ha några nya kläder till skolavslutningen eftersom "det är så tråkigt att behöva gå till provhytten". Fast nya skor skulle han kunna tänka sig, eftersom de i princip nya gympaskorna har blivit "sladdriga och inte sitter på ordentligt". Mamman kände sig mer tveksam till just det här med skorna och föreslog att han skulle knyta skosnörena istället.


Efter många om och men och långa diskussioner följde de ändå med på lite shopping. Shorts, tröjor och nya skor till båda två. Och vad hände då? Jo, plötsligt vill de BARA ha på sig sina nya avslutningskläder och skor. Fler diskussioner, om och men. Mamman tycker liksom att det vore trevligt om de nya kläderna inte bara är nya till avslutningen utan även rena.

Tur att det är dags i morgon:
Äntligen sommarlov!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0